How Many People Would Have To See Our Film...

4 screens x 4 screenings x 90 views x 14 days = 20,160 views x 8 cities = 161,280 views x $3 = $483,840
4 screens x 4 screenings x 120 views x 21 days = 40,320 views x 8 cities = 322,560 views x $3 = $967,680
4 screens x 4 screenings x 120 views x 21 days = 40,320 views x 12 cities = 483,840 views x $3 = $1,451,520
beautytruth beautytruth
46-50, F
Jul 29, 2010