Mukaan Tyyliin Valita Juhlamekot


Mukaan tyyliin valita juhlamekot

 

    Suuri kaula hääpuku suhteessa yllään pitkä ketju rinnassa, ja toinen rintakoru.

     Matala kaulus paljas rinta olkapää hääpuku päällään ylellinen korusetti timantteja, rubiineja, smaragdeja, safiiri, smaragdi, opaali ja muut sulka-tyylinen kaulakoru tai helminauha. Jos se on helminauha, kaulassa pitäisi olla merkkijono tyyppiä, jos yhden merkkijonon jalokivien tai timantti riipus.

     Jos iltapuk, jossa lyhyet hihat, mutta myös tarkoituksenmukaista pitää rannekorua, muodostavat kokonaisuuden esteettinen.

Käytä pitkähihainen mekko peittää ranteen, ei tarvitse pitää rannekorua, koristeelliset osat tulee siirtoja, kuten yllään ylellisyyttä rintakoru tai hame täynnä häikäisevän kauniita koruja.

     Riippumatta siitä, minkä tyylistä häät, cocktailmekko on arvokas ja elegantti morsiamen käsineet, päätä lanka koristeet tulisi vastata tunnelmaa häät, ja häät, useimmat perinteiset valinta valkoisia, yksinkertaisia ​​muotoja vastaamaan.Morsian häät olisi täydellinen, aurinko, pyhä, ja vaatimukset mekko on muodostaa tämä kuva ei saa olla haitallisia kuvan vaatteita edes kiva päästä häät sali.robedesoiree robedesoiree
22-25, F
May 24, 2012