Charmi ja klassinen: Koyal's Vintage suosii Collection

Corona, Kalifornia – 4. kesäkuuta 2013 – iloksi vieraat tulevia tapahtumia vanhan koulun klassinen viehätys Koyal tukku juuri julkaissut Vintage hyväksi kokoelma. Vintage teema tuotteet ovat uusin suuntaus häät suosii ja vauva suihku suosii. Kuin Koyal tukku henkilökohtainen favor valintaan uusimpia nämä klassinen ja tyylikäs vintage suosii räätälöidään sopivaksi mitään fancy iltamat muistuttaa Jane Austen klassisen romaanin persoonallinen.

Saatavana häät ja vauva suihku teemoja, hienostunut ja tyylikäs suosii henkilökohtainen haluamasi makuun erilaisia valikoimia, päivämäärät, nimet ja muut henkilökohtaiset viestit tarkoitettu reveling vieraille juhlii tulevan erityinen tilaisuus. Kaikki uusi vuosikerta kokoelma sisältää vauva suihku maito pullot suosii, baby shower karkkia putki suosii, baby shower notebook suosii, baby suihku mini lasipullot, vauva suihku limonadi sekoittuu (valinnainen kiidättää saatavilla), vauva suihku karkkia laatikot, vauva suihku minttu suosii, vauva suihku jelly bean pakkauksissa, vauva suihku kynttilän purkkiin, vauva suihku evästeen sekoituksia ja paljon muuta. Kokoelmassa on myös häät lollipop suosii, häät karkkia purkit, häät minttu Tina suosii, häät ikenet ruutuun suosii, wedding favor pelikortteja, wedding favor muffin sekoituksia, kaakao sekoitetaan laatikot (ja valinnainen kiidättää) ja siemeniä paketti laatikot.

Mukauttaminen on mukana ilman lisämaksua ja vähintään 24 suosii tarvitaan kunkin tilauksen. Käsittelyaika ennen lähettämistä nämä suosii ovat yleensä välillä 5-10 työpäivää koska customization. Rush-vaihtoehto on myös saatavilla kaikki tulvinut tilauksia. Osta nyt nämä edullinen Vintage suosii nyt kun tavaraa viimeksi!
jasonzhen jasonzhen
31-35, M
Aug 23, 2014