Despre Marirea Sanilor

Marirea sanilor este oare posibila?

In ultima vreme am vazut ca din ce in ce mai multe femei vor marirea sanilor. Nu reusesc sa neg ca si eu mi-am dorit acest lucru din totdeauna. Vad ca metode sunt multiple, chiar prea multe. Atat de multe incat eu nu mai stiu care sunt cele mai eficiente si ce ar trebui sa aleg. Sigur ca printre cele mai eficiente si cu efecte rapide sunt operatiile chirurgicale. Dar cine are curaj sa faca asa ceva si cine are bani pentru ele? Eu sigur nu! Plus ca daca stau sa ma gandesc mai bine nu stiu daca mi-as face o operatie si daca as detine finaintele necesari.

Cred ca este foarte nesigur si traumatizant. Voi ati incerca asa ceva? Poate ca operatia da rezultate imediate, dar oare sunt si de durata? Iti ofera siguranta cineva ca la 10 ani dupa operatie o sa mai ai piept frumosi si plin? Plus ca am citit foarte multe povesti nefericite despre acest gen de operatie. Eu una nu as avea curajul sa fac interventia. Am mai citit pe internet si am gasit si alte metode de marirea sanilor. De exemplu curele astea hormonale. Suna bine, dar iar imi pun un mare semn de intrebare. Efectele negative nu sunt prea mari in cazul asta? Si apoi mai este alta problema. Unde gasesc eu un medic eficient care sa imi administreze tratamentul hormonal corespunzator? Cunoaste cineva un astfel de doctor? Sau a mai testat cineva un tratament hormonal? Este clar ca sanii se vor marii daca iei aceste pilule cu hormoni, dar oare nu dauneaza? Nu prea ma descurc eu, dar din cate am citit am vazut ca pot aparea efecte adverse nasoale. De exemplu iti poate aparea parul pe brate sau pe picioare. Si atunci ce beneficii mai exista? Mai bine nici nu incerci astfel de remedii...

Excluzand operatiile si hormonii, am observat ca devine foarte celebra calea suplimentelor alimentare. Toti spun ca sunt pe baza de plante si ca nu sunt efecte secundare. Toti ne promit efecte minunate. Oare chiar asa e? Stie cineva ceva despre aceste suplimente pe baza de plante? Oricum pentru mine sunt cele mai credibile. Mai repede as incerca niste medicamente pe baza de ierburi, decat sa ma operez. Si pana la urma ce rau mi se poate intampla? Niciodata nu am testat tratamente cu plante. Mi se pareau putin exagerate. Dar in final am incercat acest gen de cure pentru diverse probleme. Chiar am observat ca au fost efecte considerabile.

De aceea m-am decis sa iau si pentru marirea sanilor pastile. Am vazut foarte multa publicitate si pe net si la televizor. Poate chiar sunt bune. Sunt foarte tentata sa probez un medicament de acest fel. Dar care? Am sesizat ca sunt numeroase pe piata...parca din ce in ce mai multe. Stie cineva informatii despre ele? Poate niste suplimente bune si poate o crema m-ar ajuta. Chiar imi doresc sa scap de complexul asta cu sanii. Imi doresc sa fiu si eu mai seducatoare si sa pot purta decolteuri. Credeti ca merita banii aceste cai de marirea sanilor?


pentrusanatate pentrusanatate
61-65, M
Nov 26, 2012