Apple heeft een groot persevenement gepland op 9 september. Volgens eerdere geruchten en berichtgevingen zou Apple dit moment willen gebruiken om de nieuwe iPhone 6 aan de het grote publiek te tonen. De fabrikant zou echter ook de iWatch willen tonen, waardoor het evenement toch meer lijkt te betreffen dan verwacht. http://www.batterij-shop.com/asus-a93-accu.html Accu ASUS A93

Volgens John Gruber, een blogger en 'lekker', zou de de iWatch in september het levenslicht zien. Aangezien er op 9 september een groot evenement gepland staat, lijkt een introductie op die datum samen met de iPhone 6 de meest logische optie. De smartwatch van Apple, die door de media iWatch wordt genoemd, is regelmatig langsgekomen en zou net als andere mobiele apparaten erg op gezondheid en fitness gericht zijn. Het productieproces zou vanwege lage yields echter niet soepeltjes verlopen, http://www.batterij-shop.com/asus-a93s-accu.html Accu ASUS A93S wat te wijten zou zijn aan de behuizing. Dit lijkt echter voldoende opgelost te zijn, om een introductie mogelijk te maken. Ook zou de fabrikant uit Cupertino experimenteren met meerdere oplaadmethodes.

Al met al is er zeer veel gespeculeerd over de iWatch. Het evenement op 9 september zou mogelijk uitsluitsel geven wat betreft de features en het bestaan van het apparaat. http://www.batterij-shop.com/asus-k93-accu.html Accu ASUS K93

Zoals we eerder berichtten, zal Sony tijdens IFA waarschijnlijk met twee nieuwe smartphones komen die de Xperia-serie zullen aanvullen. Het gaat hier om de Xperia Z3 en de Xperia Z3 Compact. Van deze laatste telefoon hebben verscheidene afbeeldingen hun weg het internet op gevonden, wat de eerde vermoedens van een IFA-introductie lijken te ondersteunen. http://www.batterij-shop.com/asus-k93s-accu.html Accu ASUS K93S

Als er afbeeldingen van nieuwe onaangekondigde apparaten, bijvoorbeeld smartphones, hun weg het internet op vinden, dan duidt dit meestal op een naderende lancering of introductie. Ditzelfde lijkt voor de Z3 Compact te gelden. De Z3 Compact zou, net als de grotere Xperia Z3, beschikken over een Snapdragon 801 SoC uit de stallen van Qualcomm. Het scherm zou een diagonaal hebben van 4,6-inch en een resolutie hebben van 1920x1080 pixels. Met een dergelijk scherm lijkt de Z3 Compact groter te zijn dan zijn voorganger, http://www.batterij-shop.com/asus-k93sv-accu.html Accu ASUS K93SV de Z1 Compact. Niets zou minder waar zijn, aangezien Sony de behuizing geminimaliseerd zou hebben waardoor de overgang van een 4,3-inch scherm naar een 4,6-inch variant niet aan de afmetingen te zien zou zijn. Aan de achterzijde zou men bovendien een 20,7 megapixel camera terugvinden, wat in de gelekte afbeeldingen ook te zien is.

De Z3 Compact lijkt ten opzichte van zijn grotere broer, de Z3, geen concessies te doen op het gebied van specificaties. Doorgaans lijken smartphonefabrikanten er namelijk voor te kiezen, om de 'mini-varianten' wat betreft specificaties lager te positioneren dan de volbloed versies. http://www.batterij-shop.com/asus-n10j-accu.html Accu Asus N10J Sony zou dan ook de concurrentie aan willen gaan met de de 4,7-inch iPhone 6 van Apple die naar verluidt op 9 september het levenslicht zou zien.

Eind vorig jaar kwam Meizu reeds met de MX4 in het nieuws. Deze smartphone heeft volgens de laatste informatie een 5,5 inch scherm met 2560x1536 pixels, een Qualcomm Snapdragon 805 chipset en 3 GB werkgeheugen. Daarnaast zou de fabrikant een 5 inch variant met een Full HD scherm in de pijplijn hebben zitten. De meest in het oog springende feature van de smartphones moeten echter de dunne bezels zijn, deze zouden aan de zijkanten een dikte hebben van slechts 1,1 millimeter. http://www.batterij-shop.com/asus-n10jc-accu.html Accu Asus N10Jc Verder moet het toestel qua ontwerp in grote lijn overeenkomen met de MX3. Het gerucht gaat dat Meizu ook een vingerafdruklezer heeft geïntegreerd.

De MX4 zou binnenkort op de markt moeten komen, de kleinere versie zou een adviesprijs kennen van ongeveer 320 USD.

Als men kijkt naar de next-gen consoles van dit moment dan is de PlayStation 4 van Sony een grote speler. Deze console wordt standaard geleverd met een 500 GB harde schijf, http://www.batterij-shop.com/asus-n56-accu.html Accu ASUS N56 wat voor de meeste gebruikers waarschijnlijk voldoende zal zijn. Sony zou echter ook werken aan een 1 TB-versie die in de herfst het levenslicht zou zien.

Dit gerucht is gebaseerd op een nieuw modelnummer dat is opgedoken bij een onbekende retailer die als bron dient voor PS4Daily. Volgens deze onbekende retailer zou het nieuwe modelnummer CUH-1001X zijn. De reguliere PS4 heeft, in de VS, het modelnummer CUH-1001A, waarbij de laatste letter de schijfcapaciteit zou aanduiden. http://www.batterij-shop.com/asus-n56vm-accu.html Accu ASUS N56VM De nieuwe 1 TB-variant zou daarnaast deel uitmaken van een nieuwe bundel.

Het is zeer aannemelijk dat Sony op korte en lange termijn met nieuwe varianten van de PlayStation 4 zal komen. Dit is bij de voorgangers van de huidige console eveneens het geval geweest en een 1 TB-versie lijkt dan ook zeer goed mogelijk. Het blijft echter afwachten of de besproken versie reeds in de herfst in de winkels zal liggen. http://www.batterij-shop.com/asus-n56vz-accu.html Accu ASUS N56VZ

Acer ziet blijkbaar wel brood in de markt voor Chromebooks en komt met nog een model op de markt. Bijzonder aan deze Chromebook is de Nvidia Tegra K1 chip die men gebruikt heeft, http://www.batterij-shop.com/asus-ultrabook-s56cm-accu.html Accu ASUS Ultrabook S56CM deze quad-core processor bestaat uit Cortex A15 CPU-cores en is voorzien van een 192 core Kepler GPU.

Acer brengt twee versies van deze 13,3 inch Chromebook op de markt, de een heeft een resolutie van 1366x768 pixels en de andere een Full HD scherm. Daarnaast is er de keuze uit een opslagcapaciteit van 16 GB en 32 GB. http://www.batterij-shop.com/asus-zenbook-ux32a-accu.html Accu Asus ZenBook UX32A Dankzij de passief gekoelde processor en de SSD maken het apparaat geheel stil.

Als we de fabrikant mogen geloven zijn beide Chromebooks ideaal voor het gebruik binnen het gezinsleven. Ze bieden 2 GB werkgeheugen, 802.11ac, HDMI, SD-kaartslot en twee USB 3.0-aansluitingen, http://www.batterij-shop.com/asus-zenbook-ux32vd-accu.html Accu Asus ZenBook UX32VD daarnaast hebben ze een accu die het zo'n 12 uur moet kunnen volhouden. De Chromebook 13 is 17 mm dik en weegt 1,5 kilogram.

Op de CES in het begin van dit jaar introduceerde Nvidia zijn Tegra K1, een high-end system-on-a-chip bedoeld voor smartphones en tablets. Het meest bijzondere is natuurlijk het videogedeelte, dat bestaat uit 192 cuda-cores en qua rekenkracht alle concurrentie (voorlopig) ver achter zich laat. In januari is echter maar één versie van de http://www.batterij-shop.com/asus-c23-ux32-accu.html Accu Asus C23-UX32 Tegra K1 uit de doeken gedaan, namelijk de variant met vier 32-bit Cortex-A15 rekenkernen. Nvidia heeft nu eindelijk ook de architectuur van zijn 64-bit dual-core versie met codenaam 'Denver' uit de doeken gedaan.

Het processorgedeelte van deze chip bestaat uit twee 64-bit kernen die Nvidia zelf ontwikkeld heeft en gebaseerd zijn op de ARMv8-architectuur. Het idee achter Denver is om zoveel mogelijk prestaties per core te behalen en tegelijkertijd energie-efficiënt te werk te gaan. Elke core heeft bijvoorbeeld een 7-weg superscalar, waar de Cortex-A15's slechts een 3-weg systeem bevat. Dat betekent dat Denver per clock zeven gelijktijdige micro-operaties kan uitvoeren. Er is daarnaast overigens 128 KB L1 instructie-cache aanwezig, http://www.batterij-shop.com/asus-g73-accu.html Accu ASUS G73 evenals 64 KB L1 data-cache en 2 MB gedeeld L2-geheugen.

Een belangrijke extra voor prestatieverbeteringen is de zogenaamde Dynamic Code Optimization, een feature die code van software optimaliseert en het resultaat bewaart in een cache van 128 MB (op het opslaggeheugen van je apparaat). Op die manier hoef je deze optimalisaties niet steeds opnieuw uit te voeren. Dynamic Code Optimization werkt trouwens met alle ARM-gebaseerde toepassingen; http://www.batterij-shop.com/asus-g73j-accu.html Accu Asus G73J software-ontwikkelaars hoeven niets te doen om gebruik te kunnen maken van de feature. Nvidia beweert dat dit gehele proces de prestaties effectief kan verdubbelen.

Al met al claimt Nvidia dat de rekenkracht van de Tegra K1 met twee Denver-kernen ver boven de bestaande quad-core en zelfs octa-core chips uitsteekt. Er is ook hard gewerkt aan de energie-efficiëntie, want de chip moet tegelijkertijd een langere accuwerktijd bewerkstelligen. De 64-bit dual-core Tegra K1 is overigens pin-to-pin compatibel met de 32-bit quad-core versie, http://www.batterij-shop.com/asus-g73jh-accu.html Accu Asus G73JH zodat fabrikanten eenvoudig tussen de twee kunnen wisselen.

Aan de hand van een persbericht heeft Trendnet een nieuw product aangekondigd, namelijk de zogenaamde WiFi Baby Cam. Hiermee kun je zowel via je thuisnetwerk als via internet een oogje in het zeil houden. http://www.batterij-shop.com/asus-g73jh-a1-accu.html Accu Asus G73JH-A1

Het geheel is gebaseerd op een 1/5 CMOS-sensor, die video op kan nemen in een resolutie van 640x480 en 30 beelden per seconde. De horizontale kijkhoek bedraagt 45 graden, terwijl het verticale zicht tot 35 graden beperkt blijft. Er is overigens een infrarood led aanwezig, zodat ook in complete duisternis nog tot 5 meter ver gekeken kan worden. http://www.batterij-shop.com/asus-g73jh-rbbx05-accu.html Accu Asus G73JH-RBBX05

De camera verzendt zijn beelden via een 802.11b/g/n WiFi-verbinding en heeft een microfoon aan boord om eventuele geluiden mee te registreren. Trendnet heeft een gratis app beschikbaar gesteld voor Android en iOS, zodat je altijd en overal de videostream **** bekijken. Als de camera beweging detecteert, kan deze eventueel automatisch een video naar je e-mailadres sturen. http://www.batterij-shop.com/asus-g73jh-x1-accu.html Accu Asus G73JH-X1 Ook kun je op afstand een aantal muziekjes laten afspelen via de geïntegreerde speaker, om zo je kroost gemakkelijker in slaap te krijgen.

De Trendnet WiFi Baby Cam (TV-IP743SIC) is per direct verkrijgbaar voor een richtprijs van 99 euro inclusief drie jaar garantie.

ASRock heeft een nieuw moederbord aangekondigd; de H81TM-ITX R2.0. Het betreft een bordje volgens de Thin Mini-ITX form factor. Hiermee is hij geschikt voor onder meer compacte desktops en All-in-One systemen. http://www.batterij-shop.com/asus-g53jw-accu.html Accu Asus G53JW Ook wordt hij niet gevoed door een reguliere voeding, maar beschikt hij over een 2-pin aansluiting waar een DC-adapter op moet worden aangesloten.

Zoals de naam reeds doet vermoeden beschikt het bord over de Intel H81 Express chipset. Deze wordt gecombineerd met LGA1150 waarmee hij geschikt is voor Haswell en Haswell Refresh processors. Er is een 3-fasen CPU VRM aanwezig en hij voorziet in twee SO-DIMM DDR3-geheugensloten. Verder beschikt het bord over een PCI-Express 2.0 x4 slot, mPCIe en twee SATA 3 Gb/s aansluitingen. http://www.batterij-shop.com/asus-g53s-accu.html Accu Asus G53S Twee USB 3.0-poorten, een Gigabit LAN-aansluiting, stereo HD geluid en zowel DVI als HDMI beeldaansluitingen maken de featureset compleet.

Recentelijk spraken we in Hardware.Info TV over de OnePlus One. Een high-end smartphone met een zeer vriendelijk prijskaartje, mits je er één **** kopen tenminste, want daar heb je een invite voor nodig. Het apparaat is standaard voorzien van CyanogenMod, een variant op het Android besturingssysteem waarbij bijzonder veel zaken door de gebruiker aangepast kunnen worden. http://www.batterij-shop.com/asus-g53sw-ix097z-accu.html Accu Asus G53SW-IX097Z

Inmiddels is de fabrikant begonnen met het updaten van de OnePlus One naar een nieuwe firmware versie; CyanogenMod 11.0=XNPH30O om precies te zijn. Deze is gebaseerd op Android 4.4.4 'KitKat' en voorziet voornamelijk in bugfixes. Toch is het niet zo dat er helemaal geen functionaliteiten toegevoegd worden, zo brengt het onder meer de Clear Image feature. Dit zorgt ervoor dat 10 individuele foto's samengevoegd worden tot een enkele afbeelding met hoge resolutie die voor een grote hoeveelheid detail moet zorgen. http://www.batterij-shop.com/asus-g53sx-s1185v-accu.html Accu Asus G53SX-S1185V Helemaal nieuw is dit overigens niet, het lijkt immers erg op de functionaliteit van de Oppo Find 7. In onze uitzending over de OnePlus One haalden we al aan dat Oppo in ieder geval iets te maken heeft met OnePlus, dat wordt hierdoor nog maar eens bevestigd.

De volledige aflevering van Hardware.Info TV over de OnePlus One kun je hier nog eens terugkijken.

De USB 3.0 Promotor Group heeft vandaag aangekondigd dat de USB Type-C specificatie af is en de productie daarvan dus opgestart kan worden. In principe gaat het hier om USB 3.1, maar dan met een nieuwe kleinere connector die onder andere het gebruiksgemak vergroot. Het maakt namelijk niet meer uit welke kant van de kabel naar boven steekt, http://www.batterij-shop.com/asus-g73jh-rbbx09-accu.html Accu Asus G73JH-RBBX09 zoals eerder al bij de Apple Lightning-aansluiting te zien was.

USB Type-C moet robuust genoeg zijn voor laptops en tablets, maar is tegelijkertijd compact en daarmee ook geschikt voor mobiele telefoons. De afmetingen van de plug zijn vergelijkbaar met die van Micro-USB 2.0, dat we in veel moderne smartphones tegenkomen. De nieuwe USB-standaard kan een vermogen leveren tot 100 watt, waarmee hij bijvoorbeeld geschikt is om laptops op te laden. http://www.batterij-shop.com/asus-g73jh-ty042v-accu.html Accu Asus G73JH-TY042V De gegevensoverdracht kan oplopen tot 10 Gbit/s.
wanneer wanneer
26-30, F
Aug 16, 2014