Hääpuku Väri Neljä Tekijää


Hääpuku väri neljä tekijää

 

    1, ja kangas on läheistä sukua juhlamekot .

Päätös tekijät vaatteiden kankaan värin America, lanka, kangas, rakenne, väri, kuvio, sama väri väriaineen erilaisia ​​kuvioita kankaan, jossa kiilto on erilainen. Ovat korkeat, kuten silkkikankaita väri-absorptio-, heijastus. Niin värikäs silkkikankaat. Puuvilla on silkki heijastusten oli vielä pahempaa, karkea pellava. Peräisin kannalta pitoisuus värin, sileä pinta, sävyjä ero suurempi, sileä silkki heijastavuus on varmasti vahva, vaalean ja tumman sävyjä kirkkaan osan ja tumma väri antaa tunne suuri ero sametin on diffuusi heijastus materiaalin sävyt Ero noin.

    2, Tarkastellaan erilaisia ​​materiaaleja, muotoilu-suhde ilmaisun

    Sama puhdas punainen, harva Skotlannissa, kangas, se näyttää rauhallinen ja vakaa ilme, silkki kangasta kudonta kultaa ja hopeaa, on ylellinen ja kaunis ilme, lisäksi jos Georgette puhdas punainen voidaan piirtää ja lempeä, virtaava luonne , ja hartsi on kangas, se muuttuu hieman rohkea kylmää punaisen, mikä johtaa kylmän, rationaalisen ilmauksia. Tämän seurauksena, punainen ovat identtisiä värin science, on olemassa erilaisia ​​kankaita, on olemassa erilaisia ​​ilmaisun.

    3, jossa käyttäjän kehoa, ikä, sukupuoli, väri, iltapuku jne.

Vain niiden ymmärtäminen voi olla kätevä, kohdentaa vaatteet parempi suorituskyky värin jotta käyttäjää houkuttelevammaksi taustaa vasten vaatteiden alle. Kuten ruumis enemmän rasvaa tumman sarja, vanhemmat ja rauhalliset värit, joissa erivärisiä välillä väriä ja väri voi pelata taustaa vasten roolin.

    4, muut olosuhteet

Yleensä se on yleensä myös harkita viisi edellytystä: kohde, tarkoitus, aika, paikka ja tilaisuus. Kun prosessi, vain ymmärtää persoonallisuutta käyttäjän, ympäristön ja tyyppi vaatteet, värit, jotta voitaisiin ymmärtää yleistä suuntaa.

    Lyhyesti sanottuna, väri elämämme surullista, aistien kautta tulkitsemaan niitä mukaan erilaisia ​​esineitä cocktailmekko ja tarpeet, vaatteet koristeltu värikkäillä antaa ihmisille eri asioita nauttia.

 

 


juhlamekot,hääpuku,iltapuku,cocktailmekko


 robedesoiree robedesoiree
22-25, F
May 21, 2012